Technisch Pre Sales Consultant (m/v)

 

Je bent binnen het bedrijf fundamenteel op technisch vlak. Jouw technische kennis draag je ook krachtig uit naar buiten en naar onze klanten. Je leidt zelfstandig presales projecten, bent gesprekspartner op management- en directieniveau en viert successen met collega’s en tevreden klanten. Hoe je rol er verder uitziet? Lees verder.

Wat jij doet als Technisch Pre Sales Consultant

Als Technisch Pre Sales Consultant ben je specialist voor o.a. onze Microsoft propositie. Je bent in staat complexe IT-vraagstukken te vertalen en beschrijven naar duidelijke heldere taal. Hierbij ben jij toonaangevend voor een optimale samenwerking tussen de afdeling sales, techniek en de klant. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van inhoudelijk kwalitatieve documentatie. Kennis van onze producten en portfolio maak jij je snel eigen. Je bent meer dan competent om deze om te zetten naar waardevolle oplossingen voor onze klanten. Omdat jij je rol als Technisch Pre Sales Consultant solide oppakt, kunnen onze klanten zich bezighouden met het behalen van hun eigen bedrijfsdoelstellingen.

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal drie jaar IT -presales ervaring;
  • Kennis en ervaring op gebied van Microsoft Azure, Office365, Intune, Solarwinds, N-able of andere management tooling is een pré;
  • Bedreven in het opstellen van commerciële documenten;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en zeker in schrift.

Jouw aanpak 

Binnen IT4Success zijn wij op zoek naar een presales consultant die denkt in oplossingen, het woord probleem of uitdaging werkt voor jou als een rode lap voor je ogen net zoals bij een stier: je gaat ervoor! Daarnaast ben je uiteraard proactief, resultaat gedreven en kun je op elk niveau goed communiceren. Geen vakjargon voor jou, maar begrijpbare no nonsens taal richting onze klanten. Door jouw procesmatige aanpak, waarbij je het overzicht houdt door goed te plannen en te organiseren, neem je de klant stap voor stap mee. Je onderscheidt je zelf doordat je buiten de lijntjes durft te denken.

Wat wij bieden 

  • Een uitdagende functie bij een fris dynamisch innovatieve IT-partner;
  • Een werkplek in een super cool ingericht verfrissend pand met de gaafste voorzieningen;
  • Een marktconform salaris passend bij jouw opleiding en ervaring;
  • Een opleidingsplan afgestemd op jouw wensen en die van de organisatie.

Wie wij zijn 

IT4Success zorgt ervoor dat IT probleemloos doet waar hij voor bedoeld is: bijdragen aan het succes van de onderneming!

Dit doen we door te denken vanuit het succes van de klant en samen te werken aan de bedrijfsdoelstellingen. Doordat de wereld om ons heen niet stilstaat en wat vandaag in de IT koopt morgen oud is, blijft IT4Success continue innoveren en vernieuwen

Onze visie

Nieuwe technologie gaat een steeds grotere rol spelen binnen alle organisaties. Het is ons doel om hierin voorop te lopen en dit bij zoveel mogelijk organisaties toe te passen.

Ons kantoor, ons team, ons succes!

Je hebt je lunch niet bij je of je hebt de neiging om junkfood te eten? Dat is voorbij, want bij IT4Succes skip je geen enkele lunch meer. De lunch staat elke dag voor je klaar in ‘De Herbergh’. Elke dag een heerlijke gezonde lunch. Ook bieden wij elke week vers fruit. We werken graag samen met lokale ondernemers, alles komt dus uit de buurt. Daarnaast zijn we groen en denken we bij alles wat we doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Daarnaast zoeken we een collega die een ster is in tafeltennis, tafelvoetbal en darts, maar die we nog wel kunnen inmaken natuurlijk.

Passen wij bij jou en jij bij ons?

Dan drinken we graag een kop koffie met jou. Neem contact op met mevrouw Atri Paragh (Office Manager/HR) via 015-78 22 726 of mail je sollicitatie en CV rechtstreeks naar a.paragh@it4success.nl

Wij kijken namelijk uit naar die ondernemende deskundige gespecialiseerde collega!

De procedure

Na de eerste intake (telefonisch, via teams, videocall) vindt het eerste gesprek plaats bij ons op kantoor*. Dit gesprek is met de Operationeel Directeur en een collega van HR. Na positieve feedback plannen we op korte termijn het tweede gesprek. Hebben beide partijen een goed gevoel en klopt alles? Dan volgt er een aanbod. We plannen dan nog een moment in om alle stukken te ondertekenen en daarna kijken we natuurlijk met een grote glimlach uit naar je eerste dag bij ons.

*richtlijnen vanuit het RIVM worden strikt aangehouden denk o.a. aan 1,5 meter afstand en gebruik van desinfecterende middelen.