• Prettig kennis te maken!

Wie wij zijn in een notendop

IT4Success zorgt ervoor dat slimme IT gaat bijdragen aan het succes van jouw onderneming!

Dit doen we door te denken in oplossingen en samen met jou te werken aan de bedrijfsdoelstellingen. Doordat de wereld om ons heen niet stilstaat, moeten wij net als iedereen, blijven innoveren en vernieuwen.

Om dit succes te willen behalen, blijven we bouwen aan een team met mensen die willen vernieuwen en ontwikkelen. Wij geloven in autonomie en vrijheid om mee te denken in de groei van IT4Success samen met onze klanten. Maar naast al dat harde werken (en of we dat doen), is plezier in wat je doet heel belangrijk. Het motto van Edo Bodt (mede-oprichter IT4Success) is dan ook: “Als je van je hobby je beroep kunt maken hoef je nooit meer te werken.”

Wij houden van gelukkige werknemers

Ieder succes begint bij persoonlijke ontwikkeling, motivatie en vooral werkplezier. Wij stimuleren het initiatief van onze werknemers zodanig dat ieder individu zijn verantwoordelijkheid neemt. Ook willen wij dat iedereen in de organisatie blijft leren en werkt aan zelfontplooiing. Daarom bieden wij iedereen binnen IT4Success de mogelijkheid om ook een training, cursus of opleiding te volgen.

De gezondheid van de werknemer is bij ons de basis bij het behalen van succes. Gezonde werknemers zijn namelijk gelukkiger, productiever en komen met meer plezier naar hun werk. Dit zorgt voor betere resultaten, tevreden klanten en uiteraard meer succes.

Een beter milieu begint bij jezelf

Binnen onze kernwaarden staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarin geloven wij dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een beter milieu en maatschappij. Bij IT4Success laten we oude apparatuur recyclen voor maatschappelijke doeleinden. Dit doen we door eerst de apparatuur in te nemen, vervolgens maken wij ze gebruiksklaar om daarna door te verkopen. De opbrengst wordt uiteindelijk gedoneerd aan een goed doel of een stichting.

Daarnaast geven wij onze klanten graag advies over duurzame IT-apparatuur maar geven wij ook handige tips & tricks over hoe je IT technisch het beste energie kan besparen.

Waar wij voor staan

Ons merk staat voor kwaliteit, innovatie, transparantie, dienstbaarheid en denken altijd in het belang van onze klanten.

Onze missie:
Wij willen het mogelijk maken dat IT gaat bijdragen aan succes van jouw onderneming. Hierbij werken we vanuit simpele oplossingen die ervoor zorgen dat IT gewoon probleemloos werkt. Door steeds de juiste kennis in huis te halen en innovatief te denken, willen we samen met onze klanten blijven groeien op weg naar succes.

Onze visie:
IT4Success wil dé IT service partner zijn met de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Waar klanten met plezier op bezoek komen en enthousiast worden van onze manier van werken. Een plek waar geluk centraal staat en hierdoor iedereen het maximale uit zichzelf kan halen.

Wij geloven er in dat gelukkige medewerkers bijdragen aan succes. Blije medewerkers zorgen namelijk voor meer plezier op de werkvloer en betere resultaten bij de klant. Daarom is één van onze kernwaarden als leidraad voor onze organisatie;

“Gelukkige medewerkers zijn gelukkige klanten!”

Mocht je nog vragen hebben over ons neem dan gerust contact op. Of kom gewoon een keer langs voor een lekker bakkie koffie!