•  

   

  Nieuws

Welkom op onze nieuws pagina. Wil je weten waar wij onlangs mee bezig zijn geweest? Lees gerust hieronder verder. Wij hebben enkele hoogtepunten uitgelicht. Wil je meer weten wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 015-78 22 700 of via e-mail: sales@it4success.nl

 • Nieuwe benoeming bij IT4Success: Operationeel Directeur

  Op 1 januari 2019 is Hans Momberg bij IT4Success gestart in de functie van Commercieel Manager. Op 1 juni 2020 is Hans Operationeel Directeur geworden en heeft hij de leiding over de dagelijkse gang van zaken. Wij feliciteren hem van harte met zijn nieuwe functie. Wij kijken er als team naar uit om samen met hem het bedrijf verder uit te bouwen.

  Lees hier verder.

   

   

   

   

 • Opening nieuw kantoor IT4Success zeer geslaagd! (23-05-2019)

  Wat was het groots, wat was het gaaf: de opening van ons nieuwe kantoor in Delft is een daverend succes geweest. Na weken voorbereiding was het 23 mei 2019 dan eindelijk zover. Een plein en kantoor vol met klanten, prospects en leveranciers. Met trots hebben wij onze gave innovatieve werkplek mogen laten zien.

  Opening
  Met het sabreren van een fles champagne werd ons nieuwe kantoor officieel geopend door de Wethouder van Economische Zaken van Delft de heer Bas Vollebregt. Bekijk hier de officiële opening door de wethouder. Deze fles heeft uiteraard een prominente plek in ons nieuwe kantoor gekregen en staat voor een mooie start van IT4Success in Delft. We hebben kunnen laten zien dat ons kantoor klaar is voor de volgende Innovatieve IT jaren! Bent u niet in staat geweest om te komen, bel ons en maak een afspraak. U bent van harte welkom!

  Winnaar 0-meting
  Met plezier maken wij de winnaar bekend van 0-meting (dé ICT Health check van uw organisatie). Met deze 0-meting gaan wij na hoe gezond en hoe veilig uw huidige IT-omgeving is. Op basis van deze meting ziet u of u klaar bent voor de toekomst.

  De winnaar: Hartevelt Assurantiën uit Rijswijk

  Bedankt
  Graag bedanken wij iedereen die dit mooie moment voor ons onvergetelijk hebben gemaakt. Speciale aandacht gaat uit naar de organisatoren van de inspirerende workshops: Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Ingram Micro Microsoft en Cisco Meraki. Wij bedanken ook chefkok Yuri Verbeek van de Kokkerie voor de overheerlijke catering en geweldige service. DJ Len Konings van pop-up disco voor de muziek. En uiteraard ook de creatievelingen die samen met ons dit mooie kantoor hebben gerealiseerd: architect Edith Winkler, Arnoud Zeedijk van Desque, aannemersbedrijf Kunz en Marcel Huessen van ConceptID.

  Dank allemaal!

  Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
  Bekijk dan hier ons verhaal.

  Vragen of meer informatie?
  U kunt ons altijd bellen of e-mailen, wij helpen u graag.
  Telefoonnummer: 015-78 22 700
  E-mail: sales@it4success.nl

 • Onvergetelijke partnerdag georganiseerd door Arcserve bij IT4Success (26-02-2019)

  2019 Is het jaar dat wij nog meer naar buiten treden met onze portfolio en innovatieve oplossingen. Wij noemen onszelf hét grootste geheim van Delft!
  Dat komt omdat onze klanten al meer dan 32 jaar beseffen dat wij de beste kwaliteit leveren en een optimale samenwerking hebben met partners zoals Arcserve, HPInc, HPe.
  Dit vertellen wij graag ook aan organisaties die ons nog niet kennen.

  Back Up en Disaster Recovery
  De focus tijdens de partnerdag van Arcserve lag bij training van onze specialisten op het gebied van Back Up en Disaster Recovery.

  Op welke wijze kunnen klanten hun bedrijfscontinuïteit waarborgen bij een server crash of een brand? Onze specialisten zijn hier nu getraind en kennen de ins en outs.

  Patatjes
  Naast training en hard werken was het ook tijd voor plezier. Daarom hadden wij speciaal voor deze dag een Biologisch Frietkraam geregeld.
  Het soort plezier dat bij onze bedrijfsfilosofie past – biologisch en gezond.

  Meer informatie
  Wilt u meer weten over beveiliging van uw data?
  Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten via: 015-78 22 700 of stuur een e-mail naar: sales@it4success.nl